Dnes je sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

  Gamespecial.cz » MMORPG » Mastery bod Northern Confluence v Tangled Depths

Mastery bod Northern Confluence v Tangled Depths

Publikováno: 12. 2. 2017

Insight Mastery body v Tangled Depths v datadisku Heart of Thorns jsou docela problematické. Ačkoliv jsou na mapě vidět, jsou schované v nejrůznějších zákoutích, často těžko přístupných. K jejich získání potřebujeme většinou mastery dovednosti. Jedním z těchto mastery bodů je Northern Confluence. Začínáme od waypointu Teku Nuhoch a potřebujeme se dostat k mastery bodu na jih od tohoto waypointu, který se nachází v části pojmenované Northnern Confluence Tunnel.

Od waypointu Teku Nuhoch se vydáme směrem vzhůru. Běžíme až k místu, kde narazíme na několik Veteran Teku Nuhoch Guard (po levé straně je Bouncing Mushroom). Poté běžíme přes most stále do kopce a na jeho konci se zastavíme na pravém horním rohu. Zde vylezeme přes zábranu a letíme směrem k protilehlé plošině s palmou. Seskočíme dolu a běžíme dál pod kořenem k místu, kde se prochází několik mushroom bomber a charger. Skočíme směrem k nim, ale stočíme let tak, abychom nedopadli mezi ně, ale pokračovali v letu podél skály směrem dále od nich. Abychom dolétli až k požadovanému místu, potřebujeme gliding alespoň na úroveni 5.

Držíme si skálu stále poblíž levé ruky a nasměrujeme let do průsmyku, kde v dálce vidíme mnoho bouncing mushrooms. Doplachtíme až k zemí a pomocí bouncing mushrooms vyskáčeme vzhůru. Musíme začít od zadní části, kde jsou Bouncing mushrooms u země. Správným výběrem se dostaneme k přední straně, kde nás tyto houby vynesou k mastery bodu. Ze zadní vyvýšené části přelétneme dopředu a z levé strany, kde se nachází 3 houby, přeskočíme na pravou stranu pomocí houby, která je nejblíže ke skále. Nyní jsme na kořenu, kde se nachází další tři bouncing mushroom a vybereme tu zcela nalevo směrem ven z průsmyku (při pohledu na skálu). Pokud přeskočíme na tu správnou houbu, automaticky nás to vynese na vrchol až k mastery bodu. Nyní stačí pouze klávesou F tento bod Northern Confluence získat.

Diskuse k článku (0)

Přečtěte si další články o hrách

Copyright © 2013 - 2024 Gamespecial.cz - Kontakt - Podmínky užívání